НАПЛИВ ОТ ЧЕРВЕНИ ДЕПУТАТИ В РЕГИОНА

контакти

Наплив от депутати от БСП се очаква утре в региона. На среща в събота в Димитровград ще пристигнат Жара Пенева, Румен Гечев и Смиляна Нитова. Заедно с тях ще дойде Областният председател на социалистите в Пловдив Георги Гергов, съобщи председателят на Общински съвет на БСП в града край Марица Димитър Петров. Срещата ще се проведе в клуба на социалстите от 10 часа.

Отново в събота, на визита в Хасково ще бъдат енергийният министър Драгомир Стойнев, депутатите Татяна Буруджиева и Смиляна Нитова, които ще дадат пресконференция. Посещение на народни представители ще има и в Кърджали.

На срещата в Димитровград ще дискутираме актуални проблеми на провежданата политика. Ще засегнем икономическата стратегия на правителството, както и теми от местен, регонален, национален и междунарден план. Основната тема ще бъде евроизборите, нашето участие, очаквани резултати, инициативи, коментира Димитър Петров.

Петров каза в аванс, че през април и май ще се проведат още поредица от срещи. При първата от тях поканен ще бъде червеният депутат Петър Курумбашев, който най-вероятно ще пристигне в Димитровград в началото на следващия месец.

Междувременно, днес в Димитровград пристига и още едни депутат от БСП – Христо Монов. Той е председател на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. Заедно с Жара Пенева той ще обсъжда проблемите на спортните клубове и възможностите за решаването им.  

[box_info]Автобусни и самолетни билети – www.avtogara-dimitrovgrad.com [/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук