НАМЕРИХА ОБЕСЕН ДИМИТРОВГРАДЧАНИН В БОРИНО?

Тялото на обесен мъж край Борино, вероятно е на 38-годишен димитровградчанин. Това са предположенията на прокуратурата в Смолян, пише rodopismolian.

На трупа се натъкна горски служител от Борино в края на миналата седмица. Тялото било мумифицирано, в напреднал стадий на разложение. Не са открити улики за насилствена смърт. Разследващите са категорични, че става въпрос за самоубийство. Димитровградчанинът не е бил семеен и е живял сам. Последно е видян миналата година на 29 юли и оттогава е в неизвестност.  В жилището му не е открито предсмъртно писмо. Като войник е служил в района на Девин и негови познати предполагат, че това е причината да се върне в този край. От полицията обаче заявиха, че след като бъде готов ДНК анализът, тогава с категоричност ще стане ясно дали става въпрос за същия мъж, уточнява изданието.

Информацията много напомня на издирвания Роки /Росен/. За него в началото на август 2014 г. писахме, че последно е видян в Димитровград на работа на 29 юли в района на ДАП-а. Дали е той, предстои разследващите да кажат с категоричност.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук