Намалява регистрираната криминална престъпност, отчита МВР – Хасково на празника си

контакти

За периода януари-септември на територията на област Хасково са регистрирани 1849 криминални  престъпления, от които 915  разкрити в периода.  През 2018 са били регистрирани 1941 криминални престъпления, от които 960 разкрити. Наблюдава се намаление с 92 броя на регистрираната криминална престъпност и запазване на разкриваемостта, която е 49% в двата аналогични периода.

Това отчитат Областната дирекция на МВР, правейки обзор за дейността си за деветмесечието на 2019 г., а обзор на анализа може да прочетете на следния документ.

Информацията от Дирекцията споделят на Архангеловден, когато традиционно се чества празникът на българската полиция. Със своя заповед, директорът на МВР – Хасково старши комисар Ангел Цанков – именик днес, отличи, за съществен принос при изпълнение на служебните им задължения, двама служители от полицейското управление в Симеоновград. С „Писмена похвала“ са наградени ст. полицаите Андрей Профиров и Емил Гогов. Той отправи и пожеланията си към състава на Дирекцията.

Благодаря на всички Вас за енергията и усилията, които влагате всеки ден! Благодаря Ви за честта и достойнството, с които посрещате трудностите! Благодаря Ви за смелостта да посрещате опасностите ежедневно и да изпълнявате своя дълг! Достойният труд на достойните български полицаи заслужава уважение! Честит празник на Вас и Вашите семейства, казва в поздравлението си старши комисар Цанков.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук