НАЙ-СЕТНЕ СТАБИЛНО МВР! ПОЕМА ГО ЖЕНА

контакти

Най-сетне Министерството на вътрешните работи има шанса да се стабилизира. Ще го поеме жена. Министър-председателят Бойко Борисов предлага министър да стане Румяна Бъчварова. Това заяви той при изненадваща поява в Народното събрание. Оставките на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и шефа на ДАНС Владимир Писанчев ще бъдат поискани, каза още премиерът. Предложението ще бъде направено на следващото заседание на Министерския съвет.

По всяка вероятност, кандидатурата на Бъчварова за вътрешен министър ще бъде одобрена. Дори от Реформаторския блок да не я подкрепят, солидарни с подалия оставка Веселин Вучков, очакванията към ДПС са отново а да демонстрират близост с управляващите. Както и поредния сигнал за зависимост на властта от тях.

Министерският пост е своеобразен подарък в навечерието на 8 март за Румяна Бъчварова, която е сред верните съратници на Борисов. Но дали е подарък?

Снимка: БГНЕСПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук