Най-голямото живо Коледно дърво в Европа грейва на 2 декември

контакти

Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Европа ще бъдат светнати от самия Дядо Коледа на 2 декември 2023 г. от 17.30 часа на пл. „България“ в Димитровград. Пристигането му ще бъде изключително впечатляващо, обещават от Общината. Лично Джеймс Бонд ще предостави колата си „Сънбийн Алпин“ за идването на важния гост.

Коледното дърво и цялата празнична украса в града по традиция грейва в началото на декември, за да създаде неповторима празнична атмосфера. Специално организиран за събитието Коледен базар ще отвори врати с интересни и тематични украси за предстоящите празници.

В Работилницата на Дядо Коледа малчуганите ще помагат на елфите да изработват коледни украшения и играчки за празника. Пекарна, Сладкарница, Поща, Гостилница и разнообразна програма ще посрещнат Дядо Коледа на площада в Димитровград.

В Коледен базар местни търговци ще предлагат ръчно изработени коледни свещи и тематични сувенири от вълна, от Пекарната ще ухае на прясно изпечени гевречета и курабийки, в Сладкарницата ще има примамливи сладки изкушения, а в Гостилницата ще се предлагат вкусна храна и вино.

Всеки желаещ ще може да си направи снимка пред атрактивен кът, за да запечата спомена от вълнуващото събитие, а Пощата на Дядо Коледа тази година отново ще очаква писмата с желания на малчуганите.

Красива програма от сцената в духа на Коледа ще радва малки и големи, с хореографията на децата от Общинския център за танцово изкуство „Галаксико„, музикалните изпълнения на талантливата Доби Дулева и магичната музика на саксофониста Милен Стойков. На сцената ще има и впечатляващо Огнено шоу.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук