Назначиха нов заместник-областен управител на Хасково

контакти

Министър-председателят Бойко Борисов назначи със своя заповед Митко Петров за заместник-областен управител на област  Хасково, съобщават от Областна администрация.

Митко Петров има бакалавърска степен по Физическо възпитание и спорт и магистърска степен Маркетинг от ПУ“П. Хилендарски“. Работил е девет години в търговския отдел на компания за производство на бира.

През мандат 2015-2019 Митко Петров е бил общински съветник от ГЕРБ в Хасково. Член е бил на постоянната комисия по спорт, туризъм и младежки дейности, на постоянната комисия по предотвратяване и разкриване конфликт на интереси и временна комисия за проверка и анализ на дейността на общинските предприятия и сделките с общинско имущество, процедурите по Закона за обществените поръчки и даренията в Община Хасково, която разследва сделките за периода 01.01.2000 г. – 05.11.2015 г.

Митко Петров напусна Общински съвет – Хасково, след като бе избран за втори мандат като съветник от ГЕРБ на местните избори през 2019 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук