Назначиха нов директор на МВР – Хасково

Със заповед на вътрешния министър Иван Дерменджиев за директор на Областната дирекция на МВР – Хасково е назначен старши комисар Атанас Ненков, съобщиха оттам. На поста досега беше Недан Хаджиев.

Старши комисар Ненков бе представен пред състава на дирекцията от заместник-главния секретар на МВР гл. комисар Станимир Станев.

Атанас Ненков с дългогодишен професионален опит в системата на вътрешното ведомство.  Започнал е в системата на МВР през 1996г. и до 1999г.е работил в сектор „Икономическо полиция“ и „Борба с организираната престъпност“. За времето от 1999г. до 2001г. е бил директор на „Топливо-АД“, след което отново се завръща на служба като началник на РУ Хасково, където е бил до 2007г. Същата година е назначен за директор ОДМВР Хасково, която длъжност е изпълнявал до 2009г. След това е преминал в редиците на „Охранителна полиция“, където е заемал позицията на началник сектор в РУ Тополовград, а през 2014г. до момента – началник отдел на „Охранителна полиция“ в ОДМВР Хасково. Магистър е по специалността „Право“ и магистър по специалността “Счетоводство и контрол“ в УНСС-София.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук