Над 120 деца участваха във футболен празник на стадион „Миньор“

контакти

Над 120 деца от детските градини „Радост“, „Приказка“, Звънче“, „Роза“, „Пролет“ и „8-ми март“ участваха в провелия се миналата вечер турнир по футбол за деца, организиран от Футболен клуб „Димитровград 1947“ на стадион „Миньор“.

Наградите на децата бяха връчени от кмета на Димитровград Иво Димов, който активно подкрепя спорта сред подрастващите, съобщиха от Общината.

За най-малките сладури са осигурени нови екипчета, медали, грамоти…, съобщиха в аванс организаторите, които продължават усилията си да развиват футбола в Димитровград.

Прекрасен футболен празник за най-малките на стадион „Миньор“. Благодаря на треньорите и ръководството на ФК „Димитровград 1947“ за прекрасната организация и страхотните емоции. Това е начинът да запалим любовта им към спорта и футбола, сподели кметът Иво Димов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук