НАДЛЕЗЪТ НА ФИНАЛ: ЧЕСТИТ ПЪРВИ АСФАЛТ

контакти

Честит първи асфалт, можем да се поздравим, защото от днес започна асфалтирането на съоръжението около Водната кула в Димитровград. То се извършва от фирма „Агро Билд“, подизпълнител на изпълнителя „Терна“. Ще се положат общо 3 настилки, като обещанието е това да отнеме, сумарно, около 10 дни. При дъжд, дейностите ще бъдат прекъсвани.

nadlez-DimovИзграждането на новото Кръгово е на финал, стана ясно от думите на кмета Иво Димов, който днес инспектира на място ремонтите. След приключване на асфалтирането, ще се очертае хоризонталната маркировка. Голяма част от знаците, вече, са поставени, в процес е поставянето на плочки и бордюри на няколко места. След приключване на дейностите, предстои Държавна приемателна комисия да въведе обекта в експлоатация. Преди това има възможност да се създаде временна организация на движението и то да бъде отворено. Това може да стане, евентуално в средата на април, подчерта Иво Димов.nadlez-asfalt-2

Компромис с изграждането няма да правим. Дори да се забавим малко, всичко трябва да е направено така, че да бъде устойчиво във времето, допълни градоначалникът. Той обясни още, че скоро, след процедурите по избор на финансова институция и на изпълнител, ще стартира изграждането на кръговото до новата автогара. Докато се изгради, автомобилите ще се движат по отсечката от спортна зала „Младост“ към надлеза.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук