Наградиха отличените в конкурса за украса „Магията на Коледа“

контакти

Наградите на отличените в конкурса за коледна украса „Магията на Коледа“, организиран от Община Димитровград, връчи днес заместник-кметът Яшо Минков.

В надпреварата участваха училища, детски градини и центрове, предоставящи социални услуги за деца и младежи. Те трябваше да тематично да украсят коледен кът, които да оцени общинска комисия.

При училищата, на първо място е ПЕГ „Д-р Иван Богоров“, на второ и трето са ОУ „Васил Левски“ – Ябълково и ОУ „Алеко Константинов“. Поощрения получиха ПМГ „Иван Вазов“, ОУ „Пейо Яворов“ и ОУ „Димитър Матевски“ – Меричлери.

При детските градини победител е „Слънце“, следват „Пролет“ и забавачката в кв. „Марийно“. Поощренията са за „Звънче“, „Осми март“, „Райна Княгиня“ и градината в Горски извор.

Отличените центрове, предоставящи социални услуги за деца, са – Дневен център за деца с увреждания, Дневен център за пълнолетни лица с увреждания, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Дъга“, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук