Навалица от кандидати за подмяна на кюмбета с климатици, газ или пелети

Навалица от кандидати да подменят печките си на дърва и въглища с климатици, устройства на пелети или природен газ, се е образувала пред офис, зад сградата на Община Димитровград, на ул. „Цар Симеон“.

По проекта за подобряване качеството на атмосферния въздух бе обявена втора покана. Документите по нея, както писахме, се подават от днес до 27 ноември. Освен домакинства от град Димитровград, както досега, ще мога да кандидатстват и домакинства от селата и град Меричлери. Няма да бъдат връщани хора. Всеки, който желае, може да подаде необходимите документи и да бъде оценен по методиката, бе обяснено на пресконференция, преди дни.

Въпреки че има достатъчно време, още от първия ден се образуваха опашки. Една от причините е, че по първата покана, през лятото, вероятно много хора не са подали документи, но са решили да го направят сега, след като са разбрали, че има смисъл. Тогава, също имаше струпване на повече хора, малко преди да изтече срокът.

Допълнителна информация за втората покана може да видите на сайта на Община Димитровград – тукПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук