Набират статисти за новия филм на Стефан Командарев

контакти

Набират статисти в Хасково, Димитровград, Мадан и Рудозем за новия филм на режисьора и продуцент Стефан Командарев. В тези градове, както писахме, ще се снима лентата Мade in EU.

Записването е, както следва:

–        10 февруари 2024 г. (събота) в гр. Мадан, от 9:30 до 12:30 в Народно читалище „Иван Вазов – 1999“ и от 13:30 до 17:00  в Народно читалище „Христо Ботев“ в гр. Рудозем.

–        11 февруари 2024 г. (неделя) в гр. Хасково, от 9:30 до 12:30 в Народно читалище „Заря“ и от 13:30 до 17:00, в Народно читалище „Васил Левски-2003“ в гр. Димитровград.

Ако искате да се снимате в игрален филм, можете да се пробвате на снимачната площадка и да усетите тръпката от работата на филмов терен! Условието е да сте над 20 години, като с приоритет за района на Хасково и Димитровград ще бъдат жени над 30 години, които умеят да шият на машина. Снимките на филма ще бъдат от средата на месец март до края на април.

Желаещите да се включат, които не могат да дойдат на записването, ще могат да го направят и като изпратят свои снимки и на имейл: [email protected].

„Made in EU” разказва за шивачка в малък град и нейния син по време на пандемията от Ковид 19. Това е българо-немско-чешка копродукция (Арго Филм,  42film и  Negativ) и e реализиран с подкрепата на ИА „НФЦ“, МДМ – Германия и Чешки филмов фонд.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук