НАБИРАТ СРЕДСТВА ЗА КАНДИДАТСТУДЕНТИ

Великденски благотворителен базар
контакти

Фондация „Подари усмивка“ организира тридневен Великденски благотворителен базар. Със събраните от него средства ще се постави началото на кампания за провеждане на кандидатстудентски курсове за зрелостници, решили да учат във висши учебни заведения. Те ще обхванат предметите български език и литература, биология и химия, през учебната 2013/2014 г. Необходимата сума е в размер на 9400 лв., казват от фондацията.

Курсовете ще се провеждат в Димитровград от университетски преподаватели. Те са налице –  проф. Дамянава и проф. д-р Чернокожев от Софийския университет, преподаватели от катедрата по биология към Медицински университет – Пловдив. Курсовете са безплатни за деца от семейства с нисък доход, сираци и полусираци, деца, излизащи от институция. Ще има възможност и за платено участие, допълват оттам.

Началото на базара ще бъде на Цветница – 28 април, пред входа на парк „Марица“. През следващите два дни продължава на площада пред общината. Той се провежда за 6-та поредна година. При изработването на сувенирите през тази се включва Социално предприятие, в което потребителите са от уязвими групи. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук