НАБИРАТ ПЕРСОНАЛ ЗА ЦЕНТЪРА ОТ СЕМЕЕН ТИП

Започна процедура за подбор на персонал за втория Център от семеен тип „Дъга“, съобщават от община Димитровград. Ще бъдат назначени управител, социален работник, медицинска сестра, възпитател, хигиенист и 8 детегледачи.

Кандидатите трябва да подадат писмено заявление за участие, професионална автобиография и декларация, образците за които могат да изтеглят от сайта на общината. Те трябва да предоставят и копие от документи за придобита образователна степен, допълнителни квалификации и копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит. Срокът за подаване на документите е 25.03.2014 г. включително. Мястото за подаване на документи става лично, чрез пълномощник или по куриер в общината. Адрес за кореспонденция: гр. Димитровград 6400, бул. “Г. С. Раковски” № 15, партерен етаж, гише № 1.

Постъпилите заявления ще разгледа комисия, определена със заповед на кмета. Подборът ще протече в два етапа – проверка на документите и интервю с допуснатите кандидати. Списъците на допуснатите и недопуснатите до интервю, както и датата, часът и мястото на провеждане на интервюто се обявяват на интернет страницата на община Димитровград и на информационното табло на служебния вход на сградата на администрацията. Повече информация може да получите от Ивелина Златева – ръководител проекта, на  тел. 0391/ 6-75-86.

Вторият ЦНСТ в Димитровград бе открит през декември миналата година. Той се намира в кв. „Черноконево“, с капацитет 14 деца, на възраст от 3 до 18 години.  

[box_info]Спешни и изгодни имоти от СЛАВЯНА КОНСУЛТ: www.slavyana.com[/box_info]  

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук