Набират устройства за ученици, обхванати в дистанционното обучение

контакти

Кампания за набиране на работещи устройства /таблет, лаптоп/ или средства за закупуване им стартира фондация „Подари усмивка“ в Димитровград. Те ще бъдат предназначени за деца, обхванати от дистанционното обучение в училище.

При посещение на семействата, подпомогнати с храна и такси за интернет по проекта към Фонд „Обединени срещу COVID-19“, стана ясно, че някои деца нямат устройства или тези, които имат, не са достатъчно функционални за нуждите на ефективно дистанционно обучение. Според директорите на училищата, за тези деца има необходимост от осигуряване на такива апарати, споделят организаторите.

Те се обръщат с молба към всеки, който има възможност, да дари работещо устройство или да осигури средства.

Устройствата ще се събират в офиса на фондацията в Димитровград до 22 май, а средствата – в определена банкова сметка. Повече информация, вижте на страницата на кампанията – на следния линк.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук