МЪЧАТ ФЕЙСБУК С ОПИТИ ЗА ПРОТЕСТ В ДИМИТРОВГРАД

Facebook
контакти

Ще има ли протест в Димитровград срещу високите цени на тока? Със сигурност този въпрос си задават много хора в града.

Социалната мрежа частично дава отговор. Във Фейсбук младеж призовава гражданите да отидат днес в 17:30 часа пред общината.

Не знам какъв протест ще се състои при положение, че половината /от организаторите/ нямат лични карти, а ¼ чакат да им издадат. Иначе искрено се надявам да стане нещо добро от цялата тая работа, коментира под призива гражданин.

Пич, ти 16 години нямаш, какви протести си тръгнал да организираш? Изкарай си разрешително! С 38 човека ще направите нещо? От един протест стана  караница… Да не стане пак така?, допълват участници в темата.

Опит за протест организира и друга страница във Фейсбук. Апелът пак е за събиране на хората пред общината. Тук обаче почти липсват коментари и мнения. Повечето участници в групата постват само публикации за случващото се в други градове.

В социалката граждани коментират, че обезлюдяването на града е причина да няма струпване на недоволни. Други изказват мнение, че през следващите дни Димитровград също ще се влее в народното недоволство. Говори се за протести пред сградата на EVN в града около 17 часа. Какво ще стане, предстои да видим.

Около 500 хасковлии вчера излязоха на площад „Свобода“ да протестират срещу високите цени на тока. По-късно обсадиха сградата на EVN, замервайки я с яйца.

Протести в цялата страна ще има и днес. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук