МЪЖ И ЖЕНА СВИХА 8000 ЛЕВА ОТ СТАРЕЦ

контакти

Измамници успяха да свият 8000 лв. от 84 годишен от Ябълково. За случая е подаден сигнал вчера в димитровградското управление на полицията лично от стареца. Той споделил, че бил измамен под предлог за спешна операция на негов близък приятел. Дядото събрал наличните си 8000 лв. и в парк на ул. „Иван Вазов“ в Димитровград ги предал на мъж и жена. Те дошли с кола с чужда регистрация, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Впоследствие човекът се усетил, че е бил преметнат и се отправил към полицията. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Задържаха трима димтровградчани за 3,2 грама канабис, съобщават още от полицията. Около 1:30 часа снощи ченгетата проверили 25, 21 и 24 годишни на бул. „България“. Единият от тях, като видял полицаите, хвърлил тревата на земята, която била в полиетиленово пликче. Образувано е досъдебно производство.  

office2Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук