МЪЖКИ ПРОБЛЕМИ ОБСЪЖДАТ В ХАСКОВО

Проблеми с простатата
контакти

Информационна среща за проблемите на простатата ще се състои утре – 9 април, в Хасково. Гражданите ще имат възможност да се срещнат със специалист-уролог във Военния клуб, намиращ се на ул. „Булаир“ 2, от 11:30 часа, съобщава Павлина Радославова, агенция PRoPR Агенция.

Инициативата е част от националната кампания за мъжко здраве „Отиди на преглед“. Тя стартира преди година, продължава и през 2013-та в различни градове в страната. През март в Димитровград вече беше д-р Иван Вълканов, завеждащ урологично отделение в МБАЛ „Каспела“ Пловдив. Подробности за кампанията могат да бъдат научени на националния безплатен телефон 0800 18 187, който е активен всеки делничен ден от 10 до 12 часа.

Основна цел е да се насърчат мъжете над 50 години да обърнат внимание на симптомите, да посетят личния си лекар или специалист-уролог за компетентна помощ. Инициатори са Българското урологично дружество, Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България и Българският червен кръст, със съдействието на ГлаксоСмитКлайн. 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук