МОТОРИСТИ: МИРИСЪТ НА ИЗГОРЯЛ КАУЧУК Е ПО-ДОБЪР ОТ МИРИСА НА СКАРА

Мирисът на изгорял каучук е по-добър и предпочитан от мириса на скара. И скарата си я бива, но каучукът ни е по–любим Това заявиха мотористи, показали зрелищно мотошоу и каскади в участък от бул. „Димитър Благоев” в Димитровград. В късния съботен следобед те демонстрираха разнообразие от номера на две и едно колело, в т. нар. Stunt show С тях зарадваха множеството хора, които гледаха от тротоарните пространства на булеварда, както и от кръга на Водната кула.auto-banner

Ще запалим някоя и друга гума, обяви още в началото водещият, давайки да се разбере, че това ще е гвоздеят на програмата. Не по-различно бе и през минали години, когато е имало каскади покрай празничната програма. Сега обаче, мотористите, се бяха подготвили да въртят гуми още повече. Пушилките, мириса на каучук и изгорели газове се разнесоха из целия квартал. Не мина и без повреди по моторите, но волните ездачи са свикнали с тях.

Шоуто продължава по-късно, с рок концерт на спортен комплекс „Раковски”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук