МОТОКАСКАДИ ЗАТВАРЯТ ЧАСТ ОТ БУЛ. „ДИМИТЪР БЛАГОЕВ“ В СЪБОТА

Мотокаскади ще затворят част от бул. „Димитър Благоев“ в следобедните часове в събота, 27 август, когато започва програмата за празника на Димитровград. Затворена за движение ще бъде отсечката от ул. „Ромен Ролан“ до спортна зала „Младост“, от 16:30 до 18:00 часа. Проявата – Stunt show, няма да се отрази пряко на движението на автомобили, тъй като кръговите кръстовища ще бъдат отворени.

auto-bannerПодобно шоу се провежда от много години, за празника на Димитровград. Последните му издания бяха на улицата покрай горичката на комплекс „Раковски“. Мястото тази година е сменено, с оглед повишаване сигурността на гражданите, уточниха от Общината. Зрителите ще могат да наблюдават каскадите от по-далечно и по-безопасно разстояние. Гледка ще се открие и от самата Водна кула.

Празничната програма в събота започва от 9:00 часа с турнир по тенис на корт. Два часа по-късно, водни игри ще се проведат на басейн „Химик“, последвани от турнир по канадска борба на спортния комплекс.

От 18:00 часа, на стадион „Миньор“ ще има футболен мач, посветен на 30 години от влизането в „А“ група на отбора на Димитровград. В 20:00 часа рок концерт очаква любителите на здравите жици, на спортен комплекс „Раковски“. Почти по същото време, от 20:30 часа, ще се състои Пиано бар на открито, в близост до шадравана на площад „България“.

На снимката: кадър от мотопразника, преди годинаПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук