Момче и момиче са задържани за кражби от 7 къщи

Момче и момиче са задържани за серия кражби в димитровградско, съобщават от МВР – Хасково.

Младежът на 30 години от село Здравец и 19-годишната му приятелка от врачанското село Кунино признали пред криминалистите за серия кражби от домове, станали този месец.

Двамата прониквали в 6 къщи в село Здравец и дом в Димитровград, откъдето задигнали 100 метра захранващ кабел, зимнина, покъщина, инструменти и други дребни вещи.  В хода на работата с тях, двамата направили самопризнания за деянията си и описали механизма на проникване в домовете. Работата по документиране на престъпленията им продължава.

„Компания“ в ареста на Районно управление – Димитровград са им правили и две момчета на 16 и 15 години, допълват от пресслужбата на полицията. Те вчера откраднали юница от кравеферма в село Длъгнево. След задържането им по горещи следи, двамата са върнали откраднатото животно с протокол на собственика му.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук