Момчета трошат камион с камък, на косъм от сериозен инцидент

контакти

Няколко момчета хвърлили камък от мост върху камион и го повредили. Случаят е от Симеоновград, станал на 7 януари, но извършителите са спипани и отведени в управлението в Харманли на по-късен етап, съобщава в бюлетина си днес Областната дирекция на МВР – Хасково.

Не се посочва колко е бил голям камъкът, но се уточнява, че щетите по камиона са в процес на установяване. Не става и ясно дали са се създали предпоставки за сериозен пътен инцидент, но най-вероятно е било така, тъй като камионът се е движил.

На 7-и този месец, около 20,30 часа в Симеоновград децата – двама на 12 години, 13-годишен и момче на 16 години, чрез хвърляне на камък от мостово съоръжение, умишлено увредили движещ се товарен автомобил „Волво“ с полуремарке, чийто щети са в процес на установяване, обясняват от пресслужбата на полицията. Установените направили самопризнания.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук