МОЛЕБЕН ЗА ВСИЧКИ ЧАКАНИ И РОДЕНИ БЕБЕТА В ДЕН НА ДОБРОТО

Молебен за всички чакани и родени бебета ще бъде отслужен на 8 август /събота/, от 10:30 часа, в църквата „Свети Димитър“ в Димитровград. Инициативата е на фондация „Искам бебе“, със съдействието на кметство Каснаково, съобщи координаторът на фондацията за Димитровград и региона Антоанета Стефанова.

Предвидили сме цял едни ден, посветен на доброто. В борбата за дете не са нужни само средства, а и информация. Такава желаещите в събота ще получат от представители на фондация „Майки за донорство“, психолози и социални работници към „Искам бебе“, Център за обществена подкрепа /ЦОП/ и др. С тях ще може да се поговори, от 11:00 часа, в черпилня „Татко Барба“, информира Стефанова. Тя от 8 години прави опити да има дете, като се надява тази година да има успех.

От 17:00 часа, на 8 август се организира разходка до Каснаково и околностите му, включвайки и Изворът на нимфите и Афродита. Безплатен транспорт ще тръгне в 16:30 часа от спортна зала „Младост“. В центъра на селото ще има базар „Ангелска чудотворница“. Средствата от него ще отидат за двойки от Димитровград, нуждаещи се от ин витро процедури.

Винаги съдействам на подобни благородни инициативи. Моята дъщеря Ивана, която на 22 август ще навърши годинка, се роди след ин витро. Борихме се 12 години за това, сподели кметът на Каснаково Тодор Атанасов.

В димитровградското село маг Теос ще покаже фокуси за малки и големи. Ще има още много изненади. Заповядайте да споделим един добротворен ден, канят организаторите.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук