Молдовец заплашва с посичане и вади нож на полицай в димитровградско село

контакти

Молдовец отправял обидни и заплашителни изрази към полицейски служител – ръководител на група в сектор „Криминална полиция“ в управлението в Димитровград.

В село Скобелево на 14 октомври той правел жестове, имитиращи прерязване на гърлото и посичане на тялото, заплашвал със саморазправа, държейки нож, насочен към полицая.

Това става докато униформеният изпълнявал задълженията си по опазване на обществения ред и разпоредил да се преустанови снимането с мобилен телефон.

Чужденецът, роден в Русия, с адрес в Молдова, неосъждан, е признат за виновен. След постигнато споразумение, Районен съд – Димитровград му наложи наказание лишаване от свобода за 4 месеца, отложено с изпитателен срок от 3 години.

В съдебната зала той, освен с адвоката си, се явил с преводач, превеждал от руски на български и от български на руски език. Подсъдимият заявил, че разбира в какво е обвинен, признава се за виновен и разбира, че споразумението има последиците на влязла в сила присъда.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук