МОДЕРНИЗИРАТ „КАУФЛАНД“ ЗА КОЛЕДА

[quote]КОНЦЕСИОНЕР ВЛИЗА ПОД ПОКРИВА НА ХИПЕРМАРКЕТА[/quote]

Реорганизация в „Кауфланд“ – Димитровград започна тази седмица. Време е за модернизиране. Стартират строително-ремонтни дейности, съобщиха във вестника на веригата.

Вътре в магазина част от пространствата останаха празни, други са закрити с паравани. Стоки са разместени. Преди това пък, много битови и електроуреди бяха продавани с 40 – 50% отстъпка. По страничната външна част са разположени фургони. Клиенти се чудят защо е офанзивата? На този въпрос потърсихме отговори от управата на компанията.

auto-bannerХипермаркетът в Димитровград ще бъде обновен, по най-новата концепция на „Кауфланд“ България. Това включва по-ниски рафтове за по-бърз и лесен достъп, повече и по-насочено LED осветление, за максимално улеснено и приятно пазаруване. Предвижда се изграждането на допълнителна атрактивна площ в търговската зала, където наш концесионер ще предлага богат асортимент от нехранителни стоки. Официална информация за фирмата към момента не можем да дадем, обясни Марта Лолова, от пиар отдела.

Дейностите трябва да приключат в първите дни на декември. За Коледните празници ще посрещнем димитровградчани в обновена обстановка, уточниха от „Кауфланд”. Дотогава, хипермаркетът ще бъде отворен със стандартното работно време. Промените няма да доведат до намаляване на артикулите, даже ще бъдат увеличени. Мястото си ще запазят и асортимента от различни здравословни продукти био храни, плодове и зеленчуци…

От компанията категорично отхвърлят предположенията, че реорганизацията е свързана с липсата на достатъчно клиенти. Магазинът в Димитровград се развива много добре. С обновяването предоставяме още по-богат избор и повече разнообразие в асортимента. Това е и един от първите ни хипермаркети, които ще зарадват клиентите ни с нова атрактивна визия и повече комфорт при пазаруване, заявява управата.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук