Пресичащ жп линията е бил ударен и убит от влак в Димитровград

30-годишен, пресичащ жп линията преди гарата в Димитровград, е бил ударен от влак. На 24-и в 18,35 часа на спешния телефон в управлението в града е получено съобщение за инцидента. На място веднага са изпратени полицейски служители и медици от центъра за спешна медицинска помощ, които са констатирали смъртта, съобщават от МВР – Хасково.

Оперативната група е установила, че починалият е ударен от влак, движещ се по линията Пловдив – Димитровград на 231 км. 59-годишният машинист е подал звукова сигнализация, но мотрисата е закачила и изпратила в канавката пресичащия мъж. Вследствие на удара на пострадалия са причинени несъвместими с живота травми, от които е настъпила смъртта му.

По време на огледа не е била установена самоличността му. Трупът е транспортиран за аутопсия, където по-късно е бил разпознат от брат си.

За настъпилото пътнотранспортно произшествие е образувано досъдебно производство, което е под надзора на Окръжна прокуратура – Хасково.   В хода на разследването до настоящия момент е извършен оглед на местопроизшествието, предстоят разпити на свидетели и назначаването на експертизи. Разследването по случая продължава.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук