Младият родопски ходжа, лекуващ с Корана – Алейдин: Завистта, алчността, лицемерието провалят човека и семейството

Парите и имотите са средство за препитание, никой не ги е занесъл в отвъдното

След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа за тези, които ползват услугите му, Алейдин Тахиров съобщава, че за пореден път приема в Димитровград на 2 и 3 април – понеделник и вторник, от 9 до 20 часа, чрез предварително записване на телефон 0877 161 248 и 0879 489 415.

Хора, които не вярват и не са сигурни в дарбата и способностите му, е желателно да не се обаждат и да си навличат хорски гняв и грях. Не забравяйте, че всичко се връща, напомня Алейдин.

Тахиров е най-младият ходжа в България. Само на 39 години е, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 16 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е, помак, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Понеже има и хора, които обичат да се гаврят и подиграват с такива неща, Алейдин се извинява предварително за това, че разпитва повече кой от къде е чул за него и е взел телефонния му номер.

Ходжата моли само за сериозни обаждания. Любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя, казва Тахиров, с уговорката, че по телефона не може да гледа и да помага. Това, според Корана, е шарлатанство.

– Алейдине, какво се случи с теб, как получи дарбата си?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада. Проговори ми не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

– Как гледаш на човек, когато дойде при теб?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. Също за какво е направена магията, с каква цел. Ходжата може да гледа и да помага и на снимка на друг човек, стига да не е починал.

– Какви болести лекуваш чрез Свещената книга?

– Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет, тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се убеждават, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място.

– Трудно ли е да разваляш магии?

– Свикнал съм да устоявам, все пак 15 години се занимавам с това. Въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

– Всякакви хора ли идват при теб за помощ?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят близки и приятели.

– Много ли са страдащите в нашия край и има ли все още хора, които се занимават с правене на магии?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, да види той с очите си, а не както правят „колегите” ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато развалям магия, правя и защита, и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години дадения човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте, прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали и по телефона, да ми благодарят.

– Все пак, идваш от Родопите, имаш разходи, какви са таксите при теб?

– Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотел, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои, за които говориха в “Господари на ефира” и в „БТВ – Репортерите” преди няколко месеца и които за едно гледане вземат по 150-300 лева, за разваляне на магия искат и изнудват от хората 1500-2000-5000 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека провери и сам се убеди при какви цени работят „колегите и колежките” ми, които “Господари на ефира” показаха преди време.

При мен цената за едно гледане в Димитровград е 60 лв., а когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Моите цени не са космически – в хиляди левове.

АКО МАГИЯТА СА РАЗВАЛИ В СЪЩИЯ ДЕН, КОГАТО СЪМ ГЛЕДАЛ НА ДАДЕНИЯ ЧОВЕК, ЦЕНАТА E ДОСТА ПО-НИСКА, ОТКОЛКОТО ПО-КЪСНО

А ето и отзивите на хора от Димитровград и околността, посещавали Алейдин Тахиров. По обясними причини, представени са с инициали, но съществуват и са дали съгласие впечатленията им да бъдат публикувани, уверява родопчанинът:

К. П. от кв. „Славянски”:

В началото на тази година ходих при младия родопски ходжа Алейдин, когато приемаше в Хасково. Не искаше да му казвам какво ме мъчи и тормози. Сред като дадох снимката на сина ми и, като отвори Корана, ходжата каза, че детето ми има направена магия – цял живот късметът му да е „завързан”, да не може да се ожени и с което момиче да започне връзка, нищо да не се получава. Да остане сам и да се затвори в себе си… Но след като аз настоях и исках на момента да се разтури мръсотията, сторена на сина ми, виждам промяна. От 2 месеца има сериозна връзка с момиче от Първомай и през лятото мислят за сватба. Пожелавам на родопчанина, колкото пчели има в един кошер, толкова клиенти да има на седмица!

М. В. от с. Добрич:

В края на ноември миналата година ходих при Алейдин ходжа, когато приемаше в Минерални бани. Бях много объркана. Не знаех кой път да хвана, заради това, което се случваше с мен и животните ми. Младият ходжа, като отвори книгата на която гледа, ми каза, че ми правят магия за пореден път – животните ми да боледуват и умират без причина, а аз, заради това, да страдам. И, както беше казал Алейдин, намерих си магията – две муски под една керемида в единия ъгъл на покрива на обора. Поисках веднага да се махне проклятието, за което не съжалявам. Защото от 3 – 4 месеца животинките ми не са на предишното дередже.

Пожелавам на Алейдин по-бавно да остарява, за да може да помага на повече хора, които вярват и имат нужда от него.

К.А. от село Горски извор:

След Гергьовден, миналата година, ходих при младия родопски лечител. Приемаше в Пловдив. Беше ми писнало от зет ми, който от около година се пропиваше и тормозеше дъщеря ми и внуците. Моя бивша колежка ми препоръча Алейдин. Отидох и не съжалявам. Благодарение на дарбата и силата му зет ни отново си стъпи на краката.

 Е. Н. от кв. „Христо Ботев”:

Той за мен е един истински, невероятен и прекрасен човек, защото ни направи щастливи, мен и съпругът ми. Благодарение на невероятната му сила, се радваме на бебе на годинка и половина – момченце. За дете се надявахме 7 – 8 години и ходихме по мъките без да имаме здравословни проблеми. Халал да са му парите! Алейдин ги заслужава.

Платена публикация!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук