МЛАДЕЖ СЧУПИ НОСА НА ЛЕКАР, ЩЕ ГО СЪДЯТ

Младеж счупи носа на дежурен лекар в Спешното отделение на МБАЛ Хасково. Инцидентът става в късния следобед вчера, когато от отделението е получен сигнал в полицията за пострадалия 26-годишен доктор, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково. След нападението, 17-годишният избягал, но няколко часа по-късно е открит и задържан от хасковските полицаи.

Районна прокуратура Хасково образува бързо производство срещу младежа, за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице, при изпълнение на служебните задължения.

От прокуратурата уточняват, че 17-годишният отишъл с баща си в хирургията на болницата за обработка на кървяща рана. Лекарите го препратили в Спешното отделение, но там дежурният лекар ги върнал към първото отделение. Това изнервило младежа, който ударил в носа доктора. После той и баща му си тръгнали и се укрили.

Непълнолетният е задържан за 24 часа. В законовия седмодневен срок делото ще бъде внесено в съда.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук