Младеж спаси старица от измама, хвърлила пари и злато след заплахи

Младеж спаси старица от измама, хвърлила през терасата си сума пари и златни накити, след заплахи. 26-годишният подава сигнал в районното управление на Димитровград на 5 октомври, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Младият димитровградчанин обяснява, че същия ден е нает от мъж, изпратил го на адрес в града, с уговорката, че ще вземе документи за инвалидни колички. Той се съгласява и отива с колата си на адрес на ул. „Груди Кирков“. Изпълнява инструкцията да вземе найлонова торба, оставена под тераса, но у него се появяват съмнения, защото в торбата имало златни накити и пари.

Впоследствие се разбира, че в измамната схема е въвлечена 86-годишна. Уплашена, след заплахи за живота си, възрастната жена изхвърлила през терасата на жилището си 2300 долара, 3140 лева и златни накити, подмамена, в същото време, че помага за залавяне на ало измамници.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по него продължава.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук