Младеж муши с отвертка пастрока си, тормозел го

Младеж от Любимец намуши многократно с отвертка пастрока си, защото го тормозел. Вчера вечерта е получено съобщение от пострадалия хасковлия, заявил, че е пастрок на момчето. Разказва, че пътували с Фолксваген към Конуш. Младежът го помолил да спре колата, когато извадил отвертката и го пробол с нея много пъти в гръдния кош, ръцете и главата.

Пастрокът успял да се добере до болницата, където го обработили и освободили за домашно лечение. След сигнала, хасковските полицаи задържат младежа са средна телесна повреда.

Пред разследващите нападателят заявява, че пастрокът налагал системен тормоз над него и майка му. Жената, в същото време, отрича това да е вярно.

Досъдебно производство по случая образува Областната дирекция на МВР в Хасково. Работата по него продължава.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук