Младеж без книжка кара кола, с номера на друга, вътре – дрога

Младеж без книжка бе заловен в Хасково да кара кола, с регистрационен номер на друг автомобил, а вътре униформените откриха и дрога.

По случая е хасковското управление е стартирано бързо производство, срещу 28-годишния от Узунджово. Той е задържан до 24 часа, информират от МВР – Хасково.

Младежът е спрян за проверка на бул. „Съединение“ в областния град. Тогава става известно, че Аудито му е с регистрационни табели на друго превозно средство. В колата полицаите откриват 5 грама марихуана, а до скоростния лост – 2 грама пико. В ниша на таблото намират още 2 грама от същата дрога.

Момчето шофирало без свидетелство за правоуправление, отнето му за изтърпяване на едногодишно наказание, за същото нарушение.

800 цигари, от три хасковлийки, иззеха униформени, съобщават още от пресслужбата на полицията. Те пътували в управлявано от техен съгражданин Рено, спряно за проверка на пътя Хасково – Димитровград. На жените са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук