МЛАДА НАДЕЖДА СМЕНИ БИВШИЯ ОБЛАСТЕН В ГЕРБ – ХАСКОВО

ГЕРБ
контакти

Младата надежда на ГЕРБЕвгения Ангелова, от снощи заема поста общински координатор в ръководството на партията в Хасково. На него тя наследява бившия областен управител Румен Данев.

Евгения Ангелова, освен младежки лидер, е заместник-председател на общински съвет – Хасково. И, макар че скоро стана майка, очевидно намира сили да съвместява трите големи отговорности.

В медиите изтече информация, че настоящият депутат Румен Данев е спряган за шеф на НОИ в областния град, на място на пенсионирания досегашен. Той подаде документи за поста, а препитването е след седмица в централата на осигурителния институт в столицата.

Освободен от общинското ръководство на ГЕРБ е Делян Добрев. Министърът на икономиката, енергетиката и туризма помолил да бъде сменен. Поради ангажименти не можел да присъства на заседания на ръководството.

Новият организационен секретар на партията в Хасково е Антон Иванов. Той сменя Евгени Консулов.

Промените в общинското ръководство на ГЕРБ обяви административният секретар на партията Цветомир Паунов. Ръководството е временно, уточни заместник-председателят на ГЕРБ и вицепремиер – Цветан ЦветановПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук