МЛАДА КМЕТИЦА ПОМАГА НА КМЕТА, ЗА ЕДИН ДЕН

контакти

[quote]ИВО ДИМОВ: СПЕКУЛИРА СЕ, ЧЕ В ОБЩИНАТА САМО ПИЕМ КАФЕТА И ПУШИМ ЦИГАРИ[/quote]

Млада кметица ще помага на кмета на Димитровград, за един ден. Жаклин Иванова ще дели кметския стол с Иво Димов, на 9 май – Ден на самоуправлението. Тя е част от Общинския ученически парламент, ученичка в ПМГ „Иван Вазов“.

Общо 12 представители на ученическия парламент ще заемат различни позиции в Общината, в Деня на самоуправлението. Десислава Генева, отново от ПМГ, ще партнира на председателя на Общинския съвет Гергана Кръстева. Съучениците й Димитър Джангозов и Георги Пандов ще бъдат заместник-кметове за един ден, паралелно с титулярите Яшо Минков и Светослав Стойков. Останалите ще бъдат разпределени по отдели в администрацията.uchenicheskiparlament

Работният ден започна с разпределяне на задачите, в заседателната зала. След това продължи с оперативка в кабинета на кмета.

Спекулира се с темата, че в Общината само пием кафета и пушим цигари. Нека това да преценят управленците, за ден, от ученическия парламент, коментира кметът Иво Димов.

Градоначалникът обясни на младата си колежка как започва един работен ден, след което започна оперативката.

Събития за Деня на самоуправлението Община Димитровград провежда всяка година, с изключение на случаите, когато 9 май се пада в събота и неделя. Последната инициатива бе през 2014 г., когато на кметския стол седна отново кметица, от ученическия парламент.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук