МИНИСТЪРЪТ НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ ИНСПЕКТИРА МАГИСТРАЛА „МАРИЦА“

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще инспектира строителството на автомагистрала „Марица“. За целта тя ще пристигне утре на територията на област Хасково. С нея ще дойде и инж. Лазар Лазаров – член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“. Проверката ще се осъществи при пътния възел над пътя за село Поляново, от 10:30 часа, информират от министерството.

Проектът за изграждане на аутобана е разделен на два лота – Лот 1 – Чирпан – Димитровград и Лот 2 – Димитровград – Харманли. През юни тогавашният шеф на АПИ Лазар Лазаров, който бе сменен преди дни, заяви, че Лот 2 на АМ „Марица“ има пълната възможност да бъде готов до края на годината. Дотогава е удължен и срокът. От есента на миналата година на обекта край Крепост не се работи. Що се отнася до Лот 1 – там течаха дейности. 

Снимка от pressadaily.bg Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук