Милица Гладнишка и Филип Аврамов, солисти в концерт-спектакъла „Оскарите в музиката“

Милица Гладнишка и Филип Аврамов ще бъдат солисти в мултимедийния концерт-спектакъл на Плевенската филхармония „Оскарите в музиката“. Той ще бъде представен на 21 февруари в салона на ОДТ „Апостол Карамитев“ – Димитровград, съобщават оттам.

Сценарият и мултимедията са дело на Юлия Манукян. Диригент и оркестрации – Левон Манукян. Пиано и оркестрации: Георги Милтиядов

Много смях и чудесно настроение ви очакват с изпълнения на наградените с Оскар музика и песни от филмите „Красавицата и звяра“, „Аладин“, „Мръсни танци“, „Flashdance“, „Джеймс Бонд“, „Армагедон“, „Роки“, „Междузвездни войни“,“Д-р Живаго“, „Властелинът на пръстените“, „Извънземното“, „Кръстникът“ и много други.

Мултимедийният концерт-спектакъл ще ви припомни и най-смешните гафове, станали по време на церемонии по връчването на наградите Оскар, пишат организаторите.

„Оскарите в музиката“ е най-новият проект от създателите на „Любими руски песни“ с Руслан Мъйнов, „Романтична комедия“ с Ненчо Балабанов, „Разходка по Бродуей“ с Люси Дяковска, „Любими БГ хитове“ с Орлин Горанов и Маргарита Хранова.

Билети могат да бъдат закупени от касата на театъра в Димитровград. За повече информация, тел: 039166336 и 0879294600.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук