Милиардер търси любима за полет до Луната

Крайният срок за подаване на документите е 17 януари. Изборът ще стане ясен през март

Японският милиардер Юсаку Маедзава си търси приятелка, която да пътува с него до Луната, съобщава агенция „Ройтерс“, цитирана от „Монитор“. Кандидатките трябва да са навършили 20 години. Изборът ще бъде увековечен в телевизионно шоу за стрийминг канала АбемаТВ.

„Тъй като самотата и празнотата бавно ме завладяват, продължавам да мисля само за едно – да обичам само една жена“,  написа 44-годишният предприемач на сайта за кандидатурите. Искам да открия доживотен партньор“, категоричен е той.

Маедзава се е записал за окололунно пътуване през 2023 г. като първия космически турист на „Спейс Екс“. Той иска да го придружават и хора на изкуството, за да може полетът да им послужи за вдъхновение.

Крайният срок за подаване на документите е 17 януари. Маедзава ще обяви избора си през март. Милиардерът се раздели неотдавна с приятелката си Аяме Горики, която е на 27 години.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук