Микяй Наим и сестри Стоеви сред най-добрите спортисти, Григор Димитров – специално отличен

контакти

Състезателят на спортен клуб по борба „Димитровград“ Микяй Наим е сред най-добрите български спортисти за 2023 година, отличени от Министерството на младежта и спорта.

В класацията са още сестрите от Хасково – бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви.

Спортното министерство връчи и три специални награди, за изключителни спортни резултати, утвърждаващи авторитета на българския спорт в световен мащаб. Една от тях бе за първата ни тенис ракета Григор Димитров, който тези дни бе в родното си Хасково.

Най-добрите български състезатели бяха наградени на церемонията „Спортната слава на Българя 2023 г.“ На събитието бяха отличени спортистите, завоювали медали на световни и европейски първенства в олимпийски и паралимпийски дисциплини и категории. Приветствия отправиха министърът на младежа и спорта Димитър Илиев и министър-председателят акад. Николай Денков.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук