МЕЧО ПУХ И СЛАДОЛЕД ЗА ДЕЦАТА НА 1 ЮНИ

контакти

Приказният герой Мечо Пух ще пристигне в Димитровград за Деня на детето1 юни. Малчуганите ще имат възможност да му се порадват, както и да се снимат с него за спомен. За тях е предвиден и вкусен безплатен сладолед за празника. Той ще премине под надслов: Живеем и се забавляваме здравословно“.

Богатата програма ще започне в 10 часа на бул. „България“ по централната алея. В нея ще се включат третокласници от СОУ „Любен Каравелов“, изпълнявайки представлението „Как се лекува лъвски страх“. Следват ревю на деца от детските градини с костюми за сюжетни игри, изпълнения на „Стрийт дъст и „Таралежите“. Няколко ателиета ще привличат най-малките. Там те ще могат да творят квилинг, карвинг, красива и здравословна храна, изработване и рисуване на гривни и картини. В дейностите ще им помага цирков артист. Ще има още много изненади, които децата ще видят на място. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук