Месец приемат документи за „Ин витро“ в Димитровград

контакти

В рамките на месец, от 18 юли до 18 август 2017 г. ще се приемат документи на кандидатите за финансова помощ от Общински фонд „Ин витро”. Това става по Правилник за финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция на съпрузи и лица, живеещи на съпружески начала, с репродуктивни проблеми на територията на община Димитровград. След промяна на правилника, приета през 2016 г. от Общинския съвет, средства от фонда се отпускат и за ин витро процедура с донорска яйцеклетка или сперматозоиди.

Критериите за финансово подпомагане на нуждаещите се, както и необходимите документи могат да се видят на сайта на Община Димитровград – тук.

Наборът от необходими документи се внася в сградата  на общинска администрация, първи етаж, гише №1 – Делово и информация към Общински център за услуги и информация на гражданите, в запечатан плик на който са изписани трите имена на кандидата, адрес, телефон за връзка и текст: „За финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук