Мерцедес и Ситроен се треснаха на пътя Димитровград – Хасково

контакти

Мерцедес и Ситроен предизвикаха инцидент по пътя Димитровград – Хасково, на кръстовището за село Добрич, малко преди 18 часа. Жертви, за късмет, няма. В сблъсъка по-пострадала се оказа френската кола – с изцяло потрошена предница. Следите по Мерцедеса бяха свити ламарини в лявата страна, където другият автомобил се е ударил.

По информация от водача и спътника му, те идвали от Добрич. Завивали към Димитровград, но не могли да се изнесат достатъчно бързо и избегнат движещият се в платното за Хасково Ситроен. Минути след инцидента на мястото бе пристигнал полицейски автомобил. Извикана бе и кола на Спешна помощ, тъй като шофьорът на Ситроена бе получил контузия на едната ръка. Отворилият се еърбег, очевидно, е предотвратил по-сериозни наранявания.

След оказаната помощ, медицинският екип от Димитровград се върна обратно, а на мястото пристигна пожарна. С бутане сблъскалите се коли бяха отстранени от пътя и движението, което заради положението им – почти в средата на кръстовището, не бе спряно, но затруднено, изцяло се възстанови към 18,15 часа.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук