Ментета спипаха на Неделния пазар, осуетиха продажба на фактури

контакти

Ментета са спипани при полицейска проверка на Неделния пазар в Димитровград, осуетена е била и продажба на фактури.

Криминалисти от управлението конфискуваха стоки с лого на защитени марки, информират от пресслужбата на полицията. На 23 февруари те  проверили търговски обект на Неделния пазар и лек автомобил, ползвани от двама жители на Нова Загора. В обекта са открити 330, а в колата – 33 артикула с лого и надпис на заразени търговски марки, без разрешение на правопритежателя. Двамата собственици, на 21 и 32 години, са ги предали на разследващите с протоколи по образуваните досъдебни производства.

В същото време икономическите полицаи  проверили на пазара 39-годишена от омурташкото село Беломорци. Жената е заловена в момент на продажба на непопълнени фактури с фиктивен издател, към които е имало прикрепен касов бон на различна стойност. Иззети са 65 непопълнени бланки.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук