Ментета и цигари иззеха полицаи от Димитровград, Хасково и Свиленград

контакти

Стоки с лого на запазени търговски марки и безакцизни цигари иззеха при проверки полицаи от Димитровград, Хасково и Свиленград, съобщава в бюлетина си днес Областната дирекция на МВР.

На 21 април са проверени търговски обект на „Неделния пазар“, автомобил и частни домове в градовете, където са намерени и иззети общо 254 артикула с надпис и лого на защитени марки без разрешение на правопритежателите. В  свиленградски дом на улица „Спартак“, освен артикулите, са открити и 2480 цигари без бандерол. Папиросите, текстилните изделия и маратонките са предадени с протоколи на разследващите от собствениците си.

Същия ден полицаи са придобили информация за превозващ безакцизни цигари автомобил, пътуващ от Турция за България. На ГКПП „Капитан Андреево“ те проверили лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 33-годишен симеоновградчанин и спътник – жител на Харманли на 30 години. Съвместно с митническите служители е извършена щателна проверка в автомобила. В кората на тавана му са намерени недекларирани 2400 цигари, иззети с митническа разписка. Съставен е акт.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук