Медиците на празника им поздрави областният управител Катя Панева

контакти

Специални поздравления към всички медици в Световния ден на здравето и Деня на здравния работник – 7 април, отправи областният управител на Хасково Катя Панева. Днес тя посети Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) и МБАЛ – Хасково, придружена от заместник-областния управител Христо Марков, за да се срещне с ръководствата им и да отправи лични приветствия, съобщават от Областна администрация – Хасково.

Катя Панева връчи специални поздравителни писма на директорите на ЦСМП д-р Петя Димитрова и на хасковската болница д-р Георги Гелов, червени рози за тях, както и за част от екипите им. Те от своя страна благодариха за оценката на труда им и оказаното уважение.

Срещата в Спешна помощ започна с разговори в кабинета на д-р Димитрова. След това бяха прегледани част от линейките, като бе подчертано, че много от тях са нови и разполагат с необходимото оборудване, за да посрещат всеки спешен случай. Не бе подминат инцидентът отпреди ден, когато екип на спешна помощ стана обект на агресия, който бе остро осъден. Следващите поздравления бяха за смяната днес в ЦСМП, както и към колегите им.

Разговорите продължиха в кабинета на д-р Георги Гелов, който запозна гостите от Областна администрация – Хасково с предстоящите реконструкции в болницата, след което ги разведе из отделенията.

МБАЛ – Хасково разполага с възможно най-добрата апаратура. Тя позволява бързо и качествено обслужване на пациентите, поставянето на адекватни диагнози и лечение, за модерно европейско здравно обслужване. Много са и започналите  работа млади лекари и медицински сестри, бе посочено на място.

Дълбок поклон и признание изразявам към благородната Ви мисия и призвание да се грижите за здравето на хората и да спасявате животи! Вие винаги сте на първа линия и първи оказвате необходимата помощ на всеки пациент!

Просперитетът, добруването и успешното развитие на цялото общество нямаше да бъдат възможни без Вашия професионализъм и отговорност, които изпълнявате с голямо сърце!

Пожелавам на Вас и вашите семейства здраве, сили и вяра, които да ви помагат да посрещате и да се справяте с предизвикателствата!

Честит празник на всички здравни работници!, пожелава областният управител на Хасково Катя Панева.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук