Медали на състезание по бразилско джу-джицу за трима от Combat Sport – Димитровград

контакти

Медали на състезание по бразилско джу-джицу завоюваха трима представители на спортен клуб по бойни изкуства Combat Sport – Димитровград. Турнирът Gi & No-Gi Bulgaria Open 2023 се проведе в София на 8 април и бе с ранг на републиканско първенство. В него участваха клубове от цялата страна.

Медалите за Combat Sport са сребърен и два бронзови. Даниел Момчилов успя да се пребори за финала, но за съжаление, загуби за малко златото и остана втори. Мартин Ненов и Тончо Панев се класираха трети и заслужиха бронзови отличия. Участвахме с отбор от пет състезателя в различни категории, при възрастови дивизии за юноши. На всички момчета им бе първото състезание по бразилско джу-джицу, сподели треньорът в Combat Sport Павел Димитров, който преди около година стана вицешампион по това бойно изкуство.

Димитров допълни, че димитровградският отбор благодари и на треньора си по бразилско джу-джицу Тодор Абрашев, от клуб „Оупън Мат“ – София. Неговата помощ и подготовка по време на тренировките имат съществен принос за добрите класирания.



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук