Медали за състезатели от Димитровград на международен турнир по джудо

контакти

Няколко медала завоюваха състезатели от Димитровград на международен турнир по джудо, провел се на 1 и 2 юни в спортната зала на „Локомотив“ – София. На турнира „Янко Домов“, в три възрастови групи, участваха представители на отбори от страната и чужбина.

В събота, за Димитровград шампион при момичетата е Жасмина Миткова. При по-големите шампион е Изабела Вълева. В същата възрастова група Иванина Жекова е втора, а Ивайла Димитрова – трета. Трета се класира и Лилиана Боева, при момичетата.

В неделя, при младшата възраст, Стелиана Вълева също е шампион, Изабела Вълева е шампион при старшата, а при момичетата Божидара Георгиева и Сияна Рискова са трети. Трети при момчетата е Иван Тодоров.

Малшанс попречи за по-добро класиране на останалите ни участници. На турнира не участваха всичките ни състезатели, някои от тях почиваха, коментират от димитровградския клуб.

Подготовката продължава. На 8 юни предстои силен турнир по джудо в Пазарджик. На 15-16 юни е и най-силният за годината турнир в региона, своеобразна европейска купа – „Топалов Опен“ в Панагюрище, където ще вземат участие повече от 22 европейски държави. Димитровград ще участва при децата, момичетата и момчетата, както и при младша възраст девойки, с повече от 30 състезатели.

Снимки от турнира може да разгледате на страницата на СК „Джудо, Самбо, Джу-джицу“ – Димитровград, на следния ЛИНКПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук