МБАЛ „Св. Екатерина“ и болница „Токуда“ в преговори за сътрудничество

контакти

Поставено е началото на преговори за съвместно сътрудничество между димитровградската МБАЛ „Света Екатерина” и столичната болница „Токуда“, съобщи на профила си в социалната мрежа кметът на Димитровград Иво Димов.

Той информира, че заедно с управителя на МБАЛ „Света Екатерина“ д-р Алдин Карагьозов, са имали ползотворна работна среща с д-р Венелина Милева – изпълнителен директор на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда и г-н Бугра Сусам, прокурист на софийската болница.

Впечатлен съм от технологичното оборудване за лечение и медицинските услуги на най-високо ниво, предлагани тук. Надявам се съвсем скоро нашите съграждани да могат да се възползват от тези предимства и да получат необходимата медицинска консултация в Димитровград, от лекарите на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, казва градоначалникът.

Идеята ми е да можем да осигуряваме всякакъв вид специалисти. В процес сме на договаряне с болница „Токуда“. Да идват техни специалисти, като стартиралото партньорство с болница „Майчин дом“. Говоря за доболнична помощ, за прегледи… Ще обмислим възможността и за специализиращи лекари, хирурзи, например – да идват да оперират, да консултират, коментира наскоро в интервю за изданието ни д-р Карагьозов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук