МАЯ МАНОЛОВА ХВАЛИ ДИМИТРОВГРАДСКИТЕ ТЕНИСИСТИ, НАЙДЕНОВ – НА КОРТА

Димитровград – с тенис клуба. Днес бях част от техния празник. Страхотни хора, отлични спортисти и истински ентусиасти. От повече от 50 години отдадените на тениса димитровградчани поддържат клуба и спорта в града! Това написа във Фейсбук-страницата си Мая Манолова, след съботно-неделната визита тук. Националният омбудсман дойде в Димитровград с бившия военен министър Ангел Найденов, след събора на Бузлуджа. За Ангел това се е превърнало в традиция. След Бузлуджа винаги се отбива на кортовете да поизиграе, коментират приятели.

Така станало и сега. Към 18 часа Найденов вече въртял ракетата в тандем с председателя на тенис-клуба Петър Славов. Срещите  продължили и в неделя.

auto-bannerМанолова обаче не била през цялото време сред публиката. Появила се за кратко и тогава били направени кадрите, публикувани от нея във Фейсбук. Гостенката не коментирала темата за евентуалната й президентска кандидатура. От организациите на БСП в страната, тя има много номинации. Сред петте предпочитания за държавен глава е и от Конференцията на димитровградските социалисти. Неотдавна Манолова отрече предположението, че е кандидат-президент и помоли кандидатурата и да не се издига. Въпреки това обаче активисти на гражданското непартийно движение „Модерна България“ започнаха подписка за гражданска номинация на омбудсмана  в предстоящия президентски вот.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук