Мачът с футболни асове започва с половин час по-рано на стадион „Миньор“

Мачът с футболни асове ще започне с половин час по-рано тази вечер. В програмата за празника на Димитровград е обявено, че стартът ще е от 19:00 часа. Налага се обаче промяна. Началото на спортния форум на 1 септември ще е от 18:30 часа на стадион „Миньор“.

Феновете ще могат да гледат на живо играчи-ветерани и звезди от отбора на България от Световното първенство по футбол в САЩ през 1994 година.

Очаква се в началото Българският футболен съюз /БФС/ да отличи за принос към развитието на местният футбол някои от най-изявените ни футболисти и треньори. Срещата ще бъде коментирана от атрактивния DJ Теди Джорджо.

Сред потвърдилите участие футболисти са: Пламен Николов, Емил Костадинов, Бончо Генчев, Георги Георгиев, Марин Бакалов, Георги Гинчев, Радостин Кишишев, Станислав Ангелов, Ивайло Йорданов, Георги Пеев, Георги Иванов-Гонзо, Александър Александров-Кривия, Петър Михтарски, Божидар Искренов-Гибона, Станимир Стоилов, Цанко Цветанов, Емил Кременлиев, Илиян Илиев, Илиян Киряков, Златко Янков.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук