МАХЛЕНСКА СРЕЩА В ОбС В НАЙ-ГОРЕЩИЯ ОТ ГОДИНАТА ДЕН

контакти

Днешното заседание стана като махленска среща. Изпълни се с безумни спорове, което не е нормално. Така възкликна председателят на Общинския съвет Стефан Димитров на днешната сесия. Той се принуди да иска почивка, за да се охладят страстите, което помогна, но само донякъде. И след това продължиха странични по темите изказвания.

Сесията се проведе в най-горещия ден от годината. Оранжев код за опасно високи температури е обявен за цялата страна. По този повод, може би, кметът Иво Димов предположи, с основание или не, че жегата е причината за разпалените и не на място дебати.

Горещите страсти се разразиха още в началото, когато в дневния ред бе включена докладна за упълномощаване на Стефан Димитров да провежда разговори с инвеститори. Продължиха с разглеждане исканото освобождаване на Галина Чингарова като председател на ПК „Законност и ред“, промяна в правилника на ОбС и други по-незначителни теми. Заговори се за морал, за който председателят на сесийната група на социалистите Сашо Спасов заяви, че всеки го разбира по различен начин.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук