МАХАТ ГОРИВНИТЕ РЕЗЕРВОАРИ ОТ БУЛ. „Д. БЛАГОЕВ“, НА МЯСТОТО ИМ – ПИЛОНИ ЗА КРЪГОВОТО

Работници бързат да премахнат резервоарите от разрушената бензиностанция на бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград. Изпълнителят на обекта на новата жп линия  „Терна“ иска ускоряване на работата, за да може в най-скоро време да започне набиването на пилоните за новото кръгово около Водната кула. На мястото вече няма и помен от сградата на бензиностанцията. Всичко е разчистено и подготвено за новите ремонти.

Вече сме премахнали 6 малки резервоара. В момента работим по разкопаването на 3 големи. По предварителен план утре трябва да ги изкараме, заяви Николай Комитов. Той е консултант към „Лайт Комерс“ ООД – Пловдив. Дружеството следи за правилното демонтиране на съоръженията. Според Комитов, няма опасност от инциденти, свързани с остатъчно гориво в резервоарите. Те са измити и напълнени с вода. По думите му опасностите са по-скоро от механичен характер.

От пожарната бяха изпратили автомобил, защото такова е задължението по закон. На обекта, освен няколко камиона, има и кран с който да се измъкнат и натоварят резервоарите. Очаква се скоро нова организация на движението в района.

[box_info]НЕЛИТА –  имоти, кредитиране, експертни оценки: www.imotinelita.com [/box_info] 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук